Model Birleşmiş Milletler Konferansı (KTEDMUN-24)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
20 Mayıs 2024
GLOBAL SCHOOLS PROGRAMI
11 Haziran 2024

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi tarafından düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı (KTEDMUN-24) 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Lise öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik, üç gün sürecek. Katılımcıları dünya çapında önemli konular üzerinde tartışmaya davet ediyor. Öğrenciler, NATO, Legal(Hukuk), Interpol, UN WOMEN, UNHCR ve G20 gibi çeşitli komitelerde yer alarak uluslararası diplomasi ve politikada temel roller üstlenecekler. Bu etkinlik, genç liderlerin küresel sorunlara çözüm üretme yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda uluslararası ilişkiler ve hukuk hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmalarına olanak tanıyor. Konferansın sonunda, öğrencilerin hazırlayacağı çözüm önerileri ve politika tavsiyeleri, Model Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda sunulacak ve tartışılacak.